Het levenstesta-ment

zorg voor later

   U krijgt specialistische hulp door kundig en ervaren personeel
   Wij zijn transparant en goed bereikbaar
   Wij bieden maatwerk met individuele benadering

Waarom Zorg voor Later?

  • U wilt graag een levenstestament opstellen, maar u heeft geen mensen om u heen die u hierin als 1e of 2e wilt of kunt benoemen als gevolmachtigde en/of bewindvoerder en mentor.

Wat doet Zorg voor Later? 

  • kunt Fidinda Zorg voor Later in uw levenstestament als 1e of 2e gevolmachtigde voor zowel financiën als zorg laten benoemen. Ook kunt u Fidinda CBM op laten nemen als beoogd bewindvoerder en mentor of curator . Indien u later zelf niet meer in staat bent om uw financiën en/of zorg goed te regelen, zal Fidinda dit volgens uw wensen voor u doen. 

Wat is een levenstestament?

  • In een levenstestament legt u bij leven bij de notaris vast wat uw wensen zijn voor uw financiën en/of zorg voor als er een moment komt dat u hier zelf niet meer over kunt beslissen. U kunt hierin een gevolmachtigde en/of een bewindvoerder en mentor benoemen. Op het moment dat u zelf niet meer in staat bent uw financiële en/of zorg gerelateerde zaken te regelen, zal de persoon of het bedrijf dat u heeft benoemd deze zaken voor u gaan regelen.
  • U kunt zelf kiezen wie u benoemt in uw levenstestament. In veel gevallen wordt er gekozen voor familieleden, maar als u dit niet wilt, dit niet kan of u nog een 2e gevolmachtigde zoekt, kunt u Fidinda Zorg voor Later als gevolmachtigde benoemen.  Ook kunt u ervoor kiezen om een bewindvoerder en mentor te noemen in uw levenstestament. In dit geval kunt u Fidinda CBM hiervoor laten opnemen.
  •  U kunt ook een toezichthouder op de uitvoering door de gevolmachtigde benoemen in uw levenstestament. Zie hiervoor  Toezicht op levenstestamenten.

Hulp nodig?

Neem contact met ons op. Wij zijn op werkdagen van 08.30 tot 12.00 en van 13.00 tot 16.30 uur bereikbaar.

Benieuwd naar onze andere diensten?

Contact opnemen

Waarmee kunnen wij u helpen?

Wij bieden maatwerk voor al uw (financiële) zorg vragen.