Ons ideaal

Betrokken & betrouwbaar

Uw welzijn is ons doel! Wij zien regelmatig dat mensen niet goed (meer) in staat zijn zelf beslissingen te nemen over hun financiën of zorg. Dit is niet altijd binnen de familie op te lossen omdat familie deze zaken bijvoorbeeld ook niet goed kan regelen of dat er ruzies kunnen ontstaan.

Hoe

Wij helpen mensen die zijn vastgelopen op het gebied van hun (financiële) zorg. Wanneer iemand zelf niet meer in staat is om beslissingen te nemen op het gebied van financiën en/of zorg, staat Fidinda klaar om te helpen! Onze hulp kan worden ingeschakeld door de betrokkene zelf, familieleden, begeleiding, instellingen, het Openbaar Ministerie en het college van Burgemeester en Wethouders.

Als dat kan, proberen wij de cliënt zoveel mogelijk bij beslissingen te betrekken. Daarnaast werken wij samen met de familieleden, zorg- en hulpverlening, sociale diensten en werkgevers om alles op alles te zetten om zo snel mogelijk naar een stabiele situatie toe te werken. Binnen ons kantoor hebben wij veel expertise op verschillende gebieden. Daardoor kunnen wij maatwerk bieden met individuele benadering, om het beste resultaat te bereiken. 

Fidinda Financiële Zorg Groep B.V. is ontstaan vanuit een fusie tussen Heijne Bewindvoering, Verkerk & Vos Bewindvoeringen en Bewindvoering Oosterhout. Uitgangspunt van de nieuwe organisatie blijft, dat wij voor cliënten en begeleiders persoonlijk, betrokken en betrouwbaar zijn. Binnen de grotere organisatie kunnen wij nu steunen op nog meer specialistische kennis van bijvoorbeeld juristen, fiscalisten en erfrechtspecialisten, wat onze kwaliteit ten goede komt.

Contact opnemen

Waarmee kunnen wij u helpen?

Wij bieden maatwerk voor al uw (financiële) zorg vragen.