juni 2023
Samenwerking met Uitvaartvereniging Associatie & IJmond
Samenwerking met Uitvaartvereniging Associatie & IJmond

Als Fidinda zijn wij altijd op zoek naar samenwerkingspartners om elkaar te versterken en ons beider cliënten te ontzorgen.

Daarom zijn wij blij u te informeren over de afgesproken samenwerking tussen
Uitvaartvereniging Associatie & IJmond en Fidinda

Uitvaartvereniging Associatie & IJmond heeft te maken met cliënten die als gevolg van het ouder worden problemen ervaren of deze voorzien. Ook kunnen hun cliënten acute problemen ondervinden zoals door ziekte of door het wegvallen van een partner die verantwoordelijk was voor de financiën in het gezin. Omdat Fidinda ruime ervaring heeft in het ondersteunen en ontzorgen van ouderen, zijn wij in staat te adviseren en kunnen wij ook snel praktische zaken uit handen nemen.
 
Fidinda gaat voor de leden van Uitvaartvereniging Associatie & IJmond een helpdesk inrichten voor vragen over levenstestamenten, testamenten en regie over de hun zorg. Ook gaat Fidinda ondersteuning verlenen bij het beheren van financiën op het moment dat er sprake is van wilsonbekwaamheid als gevolg van een ziekte of leeftijd.

 In Uitvaartvereniging Associatie & IJmond hebben we een partner gevonden die mooi aansluit bij onze visie: cliënten met raad en daad bijstaan.

Wilt u meer informatie over deze samenwerking? Neem dan contact met ons op!

 S. (Sacha) Ros
Manager / Beschermings-bewindvoerder / Mentor


E-mail: S.Ros@fidindagroep.nl
Tel: 06-46370868

actueel

Heeft u vragen over dit bericht?

Wij helpen u graag opweg door onze kennis beschikbaar te stellen. Heeft u vragen dan kunt u te allen tijde contact met ons opnemen.